Различните видове куриерски услуги

Сайтът kurieri.info има за цел да предоставя информация на потребителите за куриерски услуги в България и предлаганите от тях услуги, цена, време на изпълнение на поръчките и експресни доставки. Стараят се на едно място да обединят предлаганите с куриер услуги, така, че за вас да са удобни. На сайта са представени фирмите Спиди, Еконт Експрес, Европът, Лео Експрес, Интерлогистика, Рапидо, Ин Тайм. Информацията в сайта и участието в него са безплатни за посетители и всеки куриер. Стараят се на едно място да обединят предлаганите от куриерски услуги, за да са удобни за вас.

Този сайт има информационна насоченост. Старае се да изнася актуална информация своевременно, също и за експресни доставки, която се предоставя от съответните куриерски фирми. В тази връзка, финансирането на дейност може само чрез дарение да се осъществи или с реклама.

Сити експрес е от 1994 г. на пазара в България, извършва широка гама куриерски услуги – междуселищни, градски, наложен платеж, международни, групови пратки и др. Клиентите са корпоративни, предимно с присъствие в страната, също и от малкия и среден бизнес множество фирми.

Бързи градски услуги, доставка с куриер от момента на заявяване от 60 минути до 6 часа. Гарантирани експресни доставки на колетни пратки и документи в страната до всяко населено място. Услуга „до поискване” се предлага в населени места с офиси за куриерски услуги.

Предлагат се и други услуги:
- Разпространение на листовки и брошури, рекламни материали на територията на цялата страна, до пощенски кутии.
- От и за всички международни дестинации доставки с куриер.
- Доставка на корпоративни клиенти на фактури срещу подпис при връчване или до пощенска кутия.
- Складиране, транспорт и логистика.
- Доставка на стоки с наложен платеж, чрез интернет поръчани или по телефон.
- Актуализиране на бази данни.
- Доставка на карти “Дакси”
- Сгъване, адресиране на хибридна поща.

В пощенските станции можете малки пакети и писма да изпратите, колети със и без наложен платеж по куриер. Върху всяка пратка с уникален номер ще залепят стикер, по който се проследява пратката, докато до получателя си стигне. В пощенската мрежа „нерегистрирани” пратки няма за куриерски услуги, за които информация не могат да дадат за датата на доставка на адреса.